El CH La Salle dona un important salt de qualitat amb el fitxatge de Víctor Sáez

L’extrem esquerre, de 26 anys, té experiència amb equips de la Lliga Asobal i va ser internacional amb la selecció espanyola a les categories juvenil i júnior

Víctor Sáez, amb la samarreta de la selecció catalana
FCH

El primer equip del CH La Salle ha aconseguit un fitxatge de luxe per al seu nou projecte a Primera Estatal. Es tracta de l’extrem esquerre Víctor Sáez, que la temporada passada va jugar a la lliga Asobal, la màxima categoria estatal, amb el BM Granollers. Sáez, veí de Barcelona de 26 anys, va iniciar la seva trajectòria esportiva al CH Manyanet i posteriorment va marxar a la categories inferiors del FC Barcelona, on va estar durant 10 temporades fins arribar al segon equip. Internacional a les categories juvenil i júnior amb la selecció espanyola, va guanyar quatres medalles en dos Mundials i en dos Europeus. A més, va debutar, amb 22 anys, a la lliga Asobal amb el BM Benidorm. Abans de fitxar pel BM Granollers, Sáez va jugar a la temporada 2017-18 a Primera Estatal amb el CH Sant Quirze, marcant 142 gols.

Pretemporada.
L’equip lassal·lià tornarà al treball el 19 d’agost i disputarà un total de cinc partits de preparació: tres al pavelló Miquel Poblet -contra l’H. Terrassa (24 d’agost, 20h), el Sant Martí Adrianenc B (30 d’agost, 22h) i el FC Barcelona B (8 de setembre, 12.30h); un a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra el sènior B del CH La Salle (12 de setembre, 22.15h), i un com a visitant, a la pista de l’Handbol Palautordera (7 de setembre, 18h). Els montcadencs disputaran el primer partit de lliga el 21 de setembre a casa de l’Handbol Sant Vicenç i el debut a casa serà el dia 29 contra el Sant Martí Adrianenc.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari