Toni Ortiz (UltraJam) guanya la primera edició de la Mongolia Stage Race

Enric Dalmau va finalitzar la seva participació a la cursa de 101 km de la Ultra Trail del Mont Blanc

Toni Ortiz, en el moment de la seva arribada a la línia de meta després de sis etapes
Mongolia Stage Race

Toni Ortiz, atleta de la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada, va ser el guanyador de la primera edició de la Mongolia Stage Race que es va disputar entre l’11 i el 16 d’agost. Els participants van haver d’afrontar un total de 174 quilòmetres en sis etapes i Ortiz, de 57 anys, va obtenir la victòria amb un temps de 21 hores, 35 minuts i 52 segons, superant l’italià Manrico Marcozzi (23h, 32’, 26") i l’austríac Kai Leichsenring (28h, 35’ i 52"). La JAM també va estar representat per Javi Carmona, que es va veure obligat a abandonar després de la segona etapa per problemes físics.

Altres competicions. Enric Dalmau i Pablo Barbosa, ambdós de la UltraJAM, han participat a la Ultra Trail Mont Blanc que s’ha disputat entre el 26 d’agost i l’1 de setembre als Alps entre França, Itàlia i Suïssa. El dia 30, Dalmau, de 55 anys, va finalitzar la cursa de 101 quilòmetres (+6.100 metres) amb un temps de 21 hores, 19 minuts i 8 segons, aconseguint la posició número 621 de la classificació general, sent el 47è de la seva categoria (V2 H). Per la seva part, Barbosa va disputar el dia 28 la prova de 145 quilòmetres (+9.100), però va haver d’abandonar després de patir una caiguda.

D’altra banda, Héctor Bastida va aconseguir la tercera posició a la categoria màster a la XV Marxa a Peu Serra d’Irta, de 19 km, que es va disputar el 24 d’agost a Alcalá de Xivert (Castelló).