Pau Egeda (Biking Point) continua augmentant el seu palmarès

Durant aquest estiu, ha guanyat la medalla de bronze al campionat d’Espanya i ha estat a prop del podi al campionat d’Europa

Pau Egeda no ha descansat durant l'estiu i ha aconseguit un bon balanç de resultats a nivell català, nacional i internacional. El ciclista montcadenc, de l'equip Biking Point Massi, va aconseguir la medalla de bronze a la categoria Màster 40 al Campionat d’Espanya de BTT que es va disputar entre el 19 i el 21 de juliol a Arguedas (Navarra). Egeda, que el 9 de juny es va proclamar campió de Catalunya a Berga, va fer el recorregut en un temps d’1 hora, 5 minuts i 54 segons i només es va veure superat per José María Guerrero (CC Olympua Cicles) i Patxi Cia (Team Faster Wear).

A nivell internacional, el ciclista montcadenc va obtenir la sisena posició de la seva categoria al Mundial que es va disputar a Mont-Sainte-Anne (Canadà) entre el 28 d’agost i l’1 de setembre. El 27 de juliol, Egeda va obtenir la quarta posició, quedant-se a les portes del podi, al campionat d’Europa de rally que es va celebrar a Brno (Rep. Txeca). El 6 de juliol, el montcadenc no va poder participar al Campionat d’Europa de marató que es va disputar a Lillehammer (Noruega) perquè la companyia aèria li va perdre la seva bicicleta.

Properes competicions. Egeda lidera la Copa Catalana a manca de dues proves que es disputaran el 14 i el 22 de setembre a Andorra i Igualada, respectivament.