L’aleví A de l’RCD Espanyol que entrena Marc Parra ja coneix els seus rivals a la final mundial de la Danone Nations Cup

El campió nacional de la categoria femenina jugarà la fase prèvia contra equips d’Anglaterra, Argentina i Uruguai

Marc Parra acompanyat pel seu cos tècnic després de guanyar al juny la fase nacional que es va disputar a València, a l'esquerra, y el segon entrenador Manuel Núñez.
RCD Espanyol

L’aleví A femení de l’RCD Espanyol que entrena el montcadenc Marc Parra ja coneix quins seran els seus rivals a la final mundial de la Danone Nations Cup, torneig de categoria alevina que comptarà amb la participació de 56 equips de 27 països corresponents a les edicions de 2018 i 2019. Les blanc-i-blaves seran les representants del futbol espanyol a la categoria femenina després de guanyar al mes de juny la fase nacional i jugaran al grup E contra equips d’Anglaterra, Argentina i Uruguai. La fase prèvia es disputarà els dies 10 i 11 d’octubre a Salou i la final se celebrarà el dia 12 a l’RCD Stadium de Barcelona. Els altres representants del futbol espanyol són el Reial Betis i Atlètic de Madrid, que van guanyar les fases nacionals al 2018 a les categories masculina i femenina respectivament, i el Villarreal, campió nacional de la categoria masculina al 2019.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari