El Pla de Reixac acollirà un nou camp que farà servir el Pak Montcada Cricket Club

L’Ajuntament ha cedit aquest terreny, qualificat com equipament, i l’entitat s’encarregarà d’adequar-lo sense generar cap despesa pública

Terrenys al Pla de Reixac on s'ubicarà el camp de criquet
Premsa Ajuntament

La zona del Pla de Reixac situada al final del carrer Europa i davant del carrer Lloret acollirà un nou camp de criquet. El terreny, qualificat com equipament, ha estat cedit durant un any a l’equip local Pak Montcada Cricket Club, que fins ara ha estat jugant i entrenant al torrent de Mas Duran. Aquesta entitat serà l’encarregada d’adequar el nou camp, fet que no suposarà cap despesa pública, segons ha informat l’Ajuntament. Aquest anunci ha generat controvèrsia a les xarxes socials en un moment en que alguns clubs com el CTT La Unió, el CFS Montcada i la UE Sant Joan-Atlètic s’han queixat per la manca d’equipaments, els problemes que hi ha a les pistes cobertes amb l’ús de la resina per part dels jugadors del CH La Salle i l’estat de la gespa de l’estadi de Can Sant Joan a causa d’una fuita d’aigua, respectivament.

El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha destacat el valor que aporta aquesta nova pista, assenyalant que “amb aquest camp no tan sols s’habilita un nou espai per a la pràctica del criquet, sinó que es dignifica una zona que, fins fa ben poc, s’havia convertit en un abocador”. Sánchez també ha volgut aclarir que el nou camp no afecta el compromís de l’equip de govern de protegir la zona del Pla de Reixac i que es continua treballant per evitar que s’implementi el plantejament urbanístic proposat l’any 2008, que feia de l’espai una Àrea Residencial Especial (ARE) amb més de 2.000 habitatges. “Des del govern municipal ja hem defensat més d’una vegada la necessitat de protegir el Pla de Reixac per motius mediambientals i ho seguirem intentant. Aquest camp ajuda a protegir la zona i alhora a fer-la més atractiva per a la ciutadania que s’interessi per aquest esport”, ha assegurat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari