L’FB Montcada presenta tota la seva estructura esportiva amb un creixement de la secció femenina

El club vermell coordina un total de 34 equips amb un volum de 400 jugadors i una seixantena de tècnics

Foto de grup de totes les jugadores que formen la secció femenina del club, formada per quatre equips
Rafa Jiménez
Quatre jugadores del club van presentar la bandera de l'FB Montcada
D'esquerra a dreta, Nicolás Cruz, Manel Gómez, Daniel Busquets i Alejandro Escruela
Fotografia de família de tots els equips i integrants de l'FB Montcada
Antoni Sánchez es dirigeix al públic, davant la resta de les autoritats

El Futbol Base Montcada va organitzar aquest diumenge la tradicional festa que serveix per presentar tots els equips que formen part de la seva estructura esportiva per a la temporada 2019-20. L’acte, que tot i l’amenaça constant de la pluja es va poder fer sense problemes, va reunir sobre la gespa de l’estadi de la Ferreria als 34 equips integrats per uns 400 jugadores que formen part del club vermell, ja siguin propis o vinculats com els tres de la UD Santa María (dos sèniors i un de veterans, que és una de les novetats). Per a aquesta temporada, destaca el creixement de la secció femenina amb un total de quatre conjunts: un nou sènior B, que disputarà una lliga de futbol-7 amb algunes mares de jugadors i jugadores del club, que s’afegeix al sènior A, al cadet-júnior i a l’infantil. La resta de l’estructura del club vermell es completa, a la secció masculina, amb tres juvenils, tres cadets, quatre infantils, set alevins, quatre benjamins, dos pre-benjamins i un debutant. L’FB Montcada també té, a la secció masculina, un equip de veterans i dos conjunts de futbol sala, un sènior i un juvenil.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de la junta directiva que encapçala el seu president, Antoni Sánchez, i del regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC). També hi van participar el màxim dirigent de la UD Santa María, Rafa Repiso, i el director esportiu del club, Dani Busquets, que dirigeix un equip que completen Manel Gómez, Alejandro Escruela i Nicolás Cruz. El regidor d’Esports va desitjar sort a tots els equips i va demanar disculpes a tota la família de l’FB Montcada per la situació d’algunes instal·lacions que, segons va dir, "no estan a l’alçada del vostre club". Serratosa es va comprometre a buscar solucions als problemes amb les calderes i la gespa del estadis de la Ferreria i de Can Sant Joan, sense poder concretar una data d’execució d’aquestes millores. Per la seva part, el president de l’FB Montcada va avançar que el club estarà amatent a aquest compromís i va demanar a l’Ajuntament que faci un esforç per invertir en l’esport ja que aquest "fomenta valors com l’educació, la integració i la igualtat". Sánchez també va destacar el creixement de la secció femenina, que impulsen Mari Melenchón i Alberto Cerón, i va demanar un fort aplaudiment per a les integrants del nou sènior B "format per dones que volen jugar a futbol". Rafa Repiso, president de la UD Santa Maria, es va mostrar orgullós que els seus dos equips sèniors estiguin complint la funció de permet que els jugadors de l’FB Montcada no hagin de marxar del club i de la ciutat quan acaben la seva etapa com a juvenils i va tranquil·litzar totes famílies, assegurant "que els diners que s’obtenen van destinat als nens, no pas a finançar els equips amateurs". Per últim, Dani Busquets, que aquesta temporada deixa les banquetes per centrar-se en la feina als despatxos com a director esportiu de l’FB Montcada va demanar paciència i va assegurar que aquesta temporada "es notarà un canvi al club"

L'acte, amenitzat per la mascota del club, un lleó, també va servir per presentar la bandera del club, que ja llueix al faristol de banderes oficials de l'estadi de la Ferreria, conjuntament amb les de Montcada, Catalunya i Espanya. La festa va finalitzar amb la tradicional fotografia dels integrants de tots els equips de l'FB Montcada i la UD Santa María, que es van asseure a la grada que hi ha davant la tribuna. Por últim, es va fer la foto de conjunt de la seixantena de tècnics que s'encarreguen de la direcció de tots els conjunts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari