El consistori substituirà la gespa del camp de futbol de Can Sant Joan

El pressupost del 2020 inclou una partida per fer l’actuació. Cs, la UE Sant Joan At i l’AE Can Cuiàs traslladen al govern la seva preocupació pel mal estat de les instal·lacions esportives

Rubén 'Turu' López durant la seva intervenció al Ple, sota la mirada del president del club, Daniel Sosa
Rafa Jiménez

En el torn de precs i preguntes corresponent al Ple ordinari d’octubre, el grup de Cs va demanar al govern canviar de manera urgent la gespa del camp de futbol de Can Sant Joan per evitar noves lesions als jugadors que cada setmana utilitzen la instal·lació esportiva. «La falta de manteniment i el mal estat del terreny de joc ha provocat en dos mesos i mig de temporada cinc lesions greus a la plantilla de la UE Sant Joan Atlètic», va explicar el regidor taronja Juan Romero. També va intervenir Rubén López, un dels jugadors lesionats de l’equip de futbol de Can Sant Joan, qui va sol·licitar la reforma dels vestidors, que no disposen d’aigua calenta. «Fa tres anys que jugo a Montcada i en fa dos que és molt difícil dutxar-se a l’hivern perquè l’aigua surt freda. Els vestidors són barraques en molt mal estat», va dir l’esportista.

Per la seva banda, Agustín Fuertes, secretari de l’AE Can Cuiàs, va enumerar alguns dels problemes que presenta la pista esportiva del barri com la brutícia del terreny de joc, la megafonia no funciona, no hi ha aigua calenta als vestidors des de fa 15 dies, la presència de coloms al sostre de l’equipament i el mal estat de la xarxa que envolta el recinte per evitar que les pilotes marxin fora.

El regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), va agrair a les entitats la seva exposició i va assegurar que la substitució de la gespa del camp de Can Sant Joan es farà el més aviat possible perquè el pressupost del 2020, aprovat aquest dijous, inclou una partida per realitzar l’actuació. Respecte a la rehabilitació dels vestidors, va comentar que l’any vinent no seria possible, però sí es farà un pla per solucionar les avaries de les calderes que proporcionen l’aigua calenta a les instal·lacions esportives. Pel que fa a les mancances a Can Cuiàs, l’edil va confirmar que se substituiran les xarxes perimetrals de la pista, s’instal·larà il·luminació a la banda de l’entrada al recinte esportiu i s’intentaran solucionar els problemes que ocasionen els coloms a la instal·lació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari