L’Ajuntament canviarà la gespa dels estadis de Can Sant Joan i la Ferreria

Les obres començaran a final de temporada per evitar l’afectació en entrenaments i partits

L’estadi de Can Sant Joan i els dos camps de futbol 11 i 7 de la Ferreria tindran una nova gespa per a la temporada 2020-2021. Aquest es el compromís que ha adquirir l’Ajuntament durant la reunió que el regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), va mantenir aquest passat dilluns amb una representació de l’FB Montcada, la UE Sant Joan-Atlètic, el CD Montcada i la UD Santa María, els quatre clubs que utilitzen aquestes instal·lacions i que s’havien queixat del seu estat. A la trobada es va arribar al consens que la millor solució, una vegada que els pressupostos per al 2020 inclouen una partida per fer aquestes actuacions, és que les obres comencin a final de temporada, descartant-se que es facin durant el Nadal ja que la duració dels treballs, entre tres i quatre setmanes, provocaria la suspensió d’un gran quantitat d’entrenaments i partits. Fins a l’inici de les obres, el compromís de l’IME és el de fer un manteniment més acurat per evitar més lesions de jugadors.  
A la reunió també es va parlar de la necessitat de construir uns nous vestidors a l’estadi de Can Sant Joan i de solucionar els problemes amb l’aigua calenta de les dutxes. El regidor d’Esports es va comprometre a lluitar perquè els pressupostos del 2021 incloguin una partida destinada a la construcció d’uns nous vestuaris que, tot i que també seran prefabricats, milloraran les condicions dels actuals. Pel que fa a les calderes, s’elaborarà un calendari per anar substituint-les de manera progressiva a totes les instal·lacions municipals que pateixen manca d’aigua calenta durant l’hivern. 
 
Alguns del clubs afectats, com l'FB Montcada i la UD Santa María, ja han expressat a les xarxes socials oficials la seva satisfacció amb el compromís que l'Ajuntament ha adquirit per a la propera temporada.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari