El CD Montcada inicia una nova etapa per intentar sanejar tots els seus deutes

Nicolás Bravo, que manté a Claudio Festa com a entrenador, serà el nou gestor del club en substitució de Pablo Nazabal

Un dels moments de l'assemblea de socis celebrada aquest diumenge

La presència de Pablo Nazabal al capdavant del CD Montcada només ha durat un any i mig. L’empresari argentí, que al juny de 2018 va ser presentat com a nou responsable de la direcció general amb un projecte que prometia millorar el funcionament econòmic i el potencial esportiu de l’entitat, ha marxat i serà substituït pel seu compatriota Nicolás Bravo, segons es va anunciar a l’assemblea de socis que es va fer aquest diumenge a l’estadi de la Ferreria abans del partit contra la Unificación Santa Perpètua. Bravo, de 24 anys, era col·laborador de Nazabal i s’encarregava de la captació dels jugadors estrangers que han anat arribant al CD Montcada, sent aquesta la principal font de finançament del projecte. “Un cop m’he instal·lat a viure a Catalunya, i veient que la situació del club no era la que em comentaven, s’ha decidit que Pablo marxi i que jo m’encarregui de la gestió", ha dit Bravo, que, tot i que Nazabal no ha complert amb tot el que va prometre –fet que va provocar la marxa d’una gran quantitat de jugadors i el desmantellament de l’equip a mitjans de la temporada passada– no iniciarà accions judicials contra la seva persona perquè, segons ha dit, “prefereixo començar de zero i treballar d’una manera seriosa i responsable, tot i que hem perdut temps i diners”. De moment, el jove empresari ha afirmat que està assumint tots els deutes amb els jugadors que van quedar-se la temporada passada i amb la Federació Catalana de Futbol. A més, diu que ha arribat a un acord amb la marca esportiva Joma, que havia demandat al club, per pagar el que estava pendent que, al mateix temps, permetrà tornar a cobrar la subvenció de l’Ajuntament a les entitats esportives.

Durant l’assemblea de socis, el nou gestor del club, que té la intenció de tenir el càrrec de vicepresident a la junta directiva que manté a Modesto Sanchís com a president, va estar acompanyat per Claudio Festa, qui va arribar la temporada passada al club de la mà de Nazabal i que es mantindrà com a entrenador, tot i que també estarà pendent de la gestió econòmica com a soci de Bravo. Festa, qui afirma que desconeixia que tots els diners i els jugadors havien arribat gràcies a les gestions del jove empresari, s’ha mostrat molt contundent amb l'anterior gestor, a qui ha acusat d’haver-lo enganyat i “d’haver vingut com un magnat sense cap euro a la butxaca”. “Em vaig deixar endú per ell i els fets han demostrat que tot era mentida i que no havia cap veritat en el que ens explicava”, ha asseverat el tècnic argentí. 

Objectiu esportius. Durant la seva compareixença davant d’una desena de socis, Bravo, que ja ha mantingut converses amb el regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), per explicar-li les seves intencions, i Festa van demanar paciència a tot l’entorn del club i van assegurar que, un cop es solucioni tot el deute econòmic, s’analitzarà l’acord de fusió que va permetre la creació de l’FB Montcada per poder disposar de més jugadors de Montcada que ajudi a identificar a l’afició amb l’equip. “No podem renunciar a seguir portant futbolistes estrangers, perquè l’essència del nostre projecte és la formació, però l’escenari ideal seria tenir una majoria de jugadors locals”, ha dit Festa. Sobre la delicada situació esportiva de l’equip, que és antepenúltim amb 8 punts en 12 jornades, ambdós han assegurat que l’objectiu d’aquesta temporada és la permànencia i que l’equip es reforçara durant el mercat d’hivern per “compensar amb experiència la qualitat d’una plantilla molt jove”, ha dit Bravo. De moment, a l’últim partit contra la Unificación Santa Perpètua (2-2) van debutar l’argentí Raúl Martínez i el davanter Ivan Gravilov. “Aquesta temporada l’objectiu és la permànencia, però, de cara a la propera, ja podrem aspirar a fites més elevades ja que mantindrem gran part de la plantilla actual i no haurem de començar una altra vegada de zero”, ha explicat Festa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari