L’FB Montcada dona suport a una campanya perquè una de les seves jugadores es pugui operar

Andrea López, veïna de la Llagosta, necessita recaptar més de 50.000 euros per solucionar una desviació de la columna vertebral

Andrea López, en primer terme, durant un escalfament amb l'FB Montcada
FB Montcada
Andrea López, jugadora de 23 anys de l’FB Montcada que pateix una escoliosi (desviació de la columna vertebral), ha engegat una campanya de crowfunding per finançar una operació quirúrgica a la qual s’ha de sotmetre. A López, que és veïna de la Llagosta, li van diagnosticar aquesta malaltia quan tenia 14 anys i, amb el temps, la curvatura de la columna ha anat a més, provocant-li una opressió pulmonar. Per aquest motiu, s’ha vist obligada a deixar la seva feina com a monitora d’activitats esportives dirigides i aquesta temporada només ha pogut disputar un partit amb l’FB Montcada –el passat 23 de novembre al camp de la UE Cabanes–, tot i que entrena habitualment amb l’equip a un ritme més baix.
Operació. Després de visitar diferents metges, la llagostenca va trobar un especialista que realitza una operació quirúrgica menys agressiva amb una recuperació més ràpida, però que no està finançada per la sanitat pública. A finals d’octubre, i amb l’objectiu de poder reunir els 53.500 euros que costa la intervenció, López va obrir una campanya a la plataforma Gofundme amb el lema ‘Una espalda nueva, una vida nueva!’ (gofundme.com/f/una-espalda-nueva) que l’FB Montcada li està ajudant a difondre per les xarxes socials. “Necessito operar-me per alleugerir el dolor, aturar la desviació de l’esquena i recuperar una qualitat de vida que em permeti tornar a gaudir de l’esport”, ha dit López. Al tancament d’aquesta edició, s’havien recollit 2.000 euros.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari