Bon paper dels atletes locals al Campionat d’Espanya de Mitja Marató

Juan Raya ha acabat 20è a la categoria M45 i José Luis Ramón, el 35 a la M35

L'equip de la Trijam que ha participat al Campionat de Catalunya de duatló
JAM
Els corredors José Luis Ramón i Juan Raya han quedat ben classificat al Campionat d'Espanya de Mitja Marató

Els corredors de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) han fet un bon paper a les proves que han disputat el passat cap de setmana. Al Campionat d’Espanya de mitja marató, disputat diumenge a Sagunt, Juan Raya es va classificar en una meritòria vintena posició a la categoria M45, amb un temps d'1h19'52'', i José Luis Ramón va arribar el 35 a la categoria M35, amb un marca d'1h14'54''. Pel que fa al Campionat de Catalunya de duatló per equips, la trijam va acabar al quinzè lloc en equips mixtes, amb un temps d’una hora i 17 minuts. L'equip montcadenc estava format pels atletes Àlex Serrano, Santi Royo, Eva Pupim, Ilde Teruel, Èric Teruel i Rubén Morente.