El Roller Can Cuiàs triomfa a la Mitja Marató de Cambrils

L’equip de velocitat del club montcadenc va acapar el podi de la prova de patinatge de velocitat de 10 km

Els patinadors que van prendre part en la Mitja Marató de Cambrils, disputada l'1 de mar
CRCC
Quatre patinadors del Roller Can Cuiàs van acaparar el podi de la general de la cursa de velocitat de Cambrils

El Club Roller Can Cuyàs va fer un excel·lent paper a la prova de patinatge de velocitat de 10 km sobre circuit urbà disputada l'1 de març en el marc de la Mitja Marató de Cambrils. L'entitat hi va desplaçar 13 patinadors, 6 dels quals van aconseguir diferents podis. Iván Roldán va quedar primer a la general, David Camargo, segon i  Pau Chorro i Jon Ander Larrucea, tercers, ja que van fer el mateix temps. Alhora, els quatre patinadors van guanyar en les seves respectives categories (Juvenil, Sènior, Júnior i Màster 30). A més, Jordi Lagares fa fer el millor temps en Màster 40 i Fredy Rocuts, va ser segon en Màster 30.