Montcada Aqua descomptarà l’import de la quota del període no gaudit

La instal·lació suspèn el cobrament del rebut del mes d’abril fins que la situació es normalitzi

El complex Montcada Aqua està tancat des del 13 de març per complir les mesures preventives pel coronavirus
Montcada Comunicació

Montcada Aqua ha decidit aplicar diverses mesures en el cobrament de les quotes als seus associats a causa del tancament de la instal·lació en compliment de les mesures preventives per reduir la propagació del coronavirus. El complex, fora de servei des del passat 13 de març, ha anunciat que se suspèn el cobrament de les quotes del mes d’abril fins que la situació es normalitzi. També compensarà el temps no gaudit del servei durant el mes de març en la primera facturació un cop reoberta la instal·lació, descomptant així l’import del període no gaudit en el primer rebut facturat, exceptuant els socis de manteniment ja que aquest tancament no els afecta.

Pel que fa a les activitats aquàtiques i els cursets de natació no realitzats durant el mes de març, es descomptaran l’import del període no gaudit en el proper rebut a facturar, corresponent al tercer trimestre. En el cas dels cursets realitzats a través de les AMPES, el complex retornarà els diners de les classes no realitzades. Montcada Aqua ha fet una crida als socis a no retornar els rebuts del mes en curs.

D’altra banda, Montcada Aqua ofereix als seus socis un link obert i gratuït per gaudir de la col·lecció completa de les Mills, amb més de 800 entrenaments, que es pot descarregar en dispositius mòbils, tabletes i smart TV.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari