La Federació Catalana manté la fase final de la 3a Categoria, prevista el 30 i 31 de maig al pavelló Miquel Poblet

El president de la UB MiR, Carles Vilalta, ha confirmat que la competició no s’ha descartat, tot i que la pandèmia ha obligat a suspendre les fases preliminars

La UB MiR ocupa la primera posició al grup 7è de Tercera Categoria
Sílvia Alquézar

La Federació Catalana de Bàsquet (FCB) manté la fase final del Campionat de Catalunya masculí de Tercera Categoria, prevista el 30 i 31 de maig al pavelló Miquel Poblet. Així ho ha manifestat Carles Vilalta, president de la UB MiR, entitat organitzadora de l’esdeveniment amb el suport de la FCB. Tot i que la disputa de la final a quatre no s’ha descartat, la FCB ha decidit cancel·lar una part del calendari previst per escollir el campió català de la categoria, previst durant els últims tres caps de setmana de maig.

Així, s’han suspès els partits corresponents a l’eliminatòria prèvia, que s’havia de jugar el 17 de maig, i a la ronda preliminar del 24 de maig, que totes dues s’havien de jugar també a Montcada i Reixac. La UB MiR, que és líder del grup 7è amb 35 punts i dues victòries d’avantatge sobre el segon classificat, ha aconseguit automàticament la classificació per a la final a quatre en ser el club amfitrió. «Esperem que la situació hagi millorat durant les properes setmanes i puguem disputar la final a quatre», comenta Vilalta, qui ha destacat la bona temporada del primer equip del club blau, que només ha perdut tres partits.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari