La UB MiR puja a la Segona Categoria

La Federació Catalana va confirmar aquest dimarts els 28 equips que pugen i com serà la competició de la temporada vinent

La plantilla de la UB MiR A celebra una de les 17 victòries aconseguides aquesta temporada
UB MiR

La Federació Catalana de Bàsquet va confirmar aquest dimarts els 28 equips que jugaran la temporada vinent a la Segona Categoria del Campionat de Catalunya masculí, entre els quals es troba la Unió Bàsquet MiR en ser el primer classificat del Grup 9è de Tercera, amb 17 victòries i només 3 derrotes. La competició regular es va cancel·lar el 14 de març a falta de sis jornades per a l’acabament a causa de la pandèmia de la Covid-19, que també va obligar a suspendre la fase final, que estava prevista al pavelló Miquel Poblet al mes de maig.

“Estem molt contents.  L’ascens era un dels objectius del club a curt termini després de la seva creació, ara fa sis anys. Volem felicitar l’equip perquè ha fet una gran temporada”, ha comentat el president de la UB MiR, Carles Vilalta, qui ha avançat que l’entitat està treballant per confeccionar una plantilla que tingui opcions de pujar a Primera al llarg de la temporada vinent o la següent. 

La Federació Catalana també ha donat a conèixer com serà la competició de Segona la temporada vinent, amb l’ampliació del nombre d’equips -de 70 a 84- i de grups, de 5 a 7 formats cadascun d’ells per 12 clubs. El primer classificat pujarà de categoria directament, mentre que el segon i el tercer jugaran el play-off d’ascens. La UB MiR ha informat que el club ja ha fet la petició formal a la Federació per acollir a Montcada la fase final de la Segona Catalana. “Aquest any ens hem quedat sense per la crisi del coronavirus, esperem que tot vagi bé i la propera temporada la puguem organitzar i el nostre equip hi participi”, ha dit Vilalta. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari