Miquel Bachot és el nou coordinador dels equips júnior fins a sènior de la UB MiR

També forma part de la plantilla del primer equip, on porta dues temporades, amb qui ha assolit enguany l’ascens a la Segona Categoria

La UB MiR va presentar aquest dilluns a les seves oficines del carrer Bonavista el jugador del sènior A Miquel Bachot, de 29 anys, com a coordinador dels equips júnior fins a sènior. “Coneix molt bé la plantilla i ha treballat molt en aquestes dues últimes temporades per recuperar jugadors de Montcada que estaven a d’altres equips”, va comentar el president de l’entitat blava, Carles Vilalta. Bachot és una peça clau del sènior A, que enguany ha aconseguit l’ascens a Segona Catalana. “El nostre objectiu és pujar el primer equip a Primera i tenir el sènior B a Tercera”, ha dit Vilalta.

Per la seva banda, Bachot ha destacat com a prioritat “fer un sènior potent que sigui el mirall del club i que hi hagi nivell des de la base fins a dalt”. El jugador montcadenc ha començat a treballar en el nou projecte, que liderarà el tècnic Pau Garcia, que prové del CB Mollet, de Copa Catalunya. El club també ha fet els dos primers fitxatges: Àlex Sacristán, del Cerdanyola, i Alejandro Herrera, del Badia. 

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari