La UD Santa María es reforça amb jugadors experimentats

El club ha renovat 16 jugadors i ha incorporat 3 jugadors experimentats i 4 juvenils

Robert Villa continuarà a la banqueta del Santa María per intentar l'ascens a Segona Catalana
Arxiu/ Rafa Jiménez

La UD Santa María ja té pràcticament enllestida la plantilla de la pròxima temporada, que tindrà com a principal objectiu aconseguir l’ascens a Segona Catalana després de dos anys consecutius d’haver-se quedat molt a prop. El club de Terra Nostra manté bona part del bloc d’aquesta última campanya, que tornarà a liderar l’entrenador Robert Villa, que comptarà amb el suport de Carlos García, que s’incorpora a l’equip com el seu ajudant en substitució d’Edgar Reig.

L’entitat ha renovat Quim Trias, Álvaro González, Jordi Bracons, Javier Virgili, Edgar Domingo, Joel Tacón, José Ramón Tortosa, Amin Khella, David Varón, Mark Plaza, Antón López, Guillem Llorens, Aitor Corrionero, Adrián Muela, Rafa Fernández i Xavi Nadal. Pel que fa al capítol d’incorporacions, el Santa María ha fitxat Carlos Vidal, de 32 anys i exjugador del CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic entre d’altres molts equips a categories superiors; el porter Daniel Pérez i el migcampista Rubén Cárdenas, del Pajaril, a més de quatre jugadors que provenen del juvenil del FB Montcada: Joan Parra, Mustapha Mouhou, Marc Blanco i Jorge González. Els futbolistes que abandonen el club són Rubén López –que marxa al Parets–, Francisco de la Torre, Rubén Campillo, Carlos Martínez, Kevin Gil, Óscar Urbaneja, Borja Barrero i Álex Sánchez.

Volem donar continuïtat al projecte iniciat fa dues temporades, però hem volgut fer algunes incorporacions per intentar ser un equip més experimentat que sàpiga treure endavant els partits que es compliquen”, ha dit Villa, qui assegura que ha decidit seguir al Santa María un any més per treure’s l’espina de l’ascens a Segona. “En la recta final d’aquesta lliga estàvem en ratxa i no hem pogut aconseguir el que volíem”, ha dit l’entrenador, qui ha destacat el fitxatge de Carles Vidal. “És un futbolista amb caràcter i molt olfacte de gol que ens pot aportar molt en l’ascens”, ha manifestat el tècnic.

El Santa Maria podria començar a entrenar a final d’agost o a principi de setembre, depenent de quan comenci la competició. Per ara, la Federació Catalana de Futbol no ha informat de quan començaran les lligues ni com seran els grups, amb més equips que enguany perquè hi ha hagut ascensos però no descensos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari