Llum verda a l’expedient per substituir la gespa dels camps de futbol

Els treballs es duran a terme entre finals de juliol i principi d’agost per tal que els clubs ja puguin fer la pretemporada amb la nova superfície

A l'estadi de la Ferreria es canviarà la gespa artificial del camp de futbol 11 i el de futbol 7
Premsa Ajuntament

El Ple de l'Ajuntament corresponent al mes de juny, fet aquest dijous per via telemàtica, ha aprovat per unanimitat els expedients de contractació, per arrendament sense opció de compra, per a la instal·lació i manteniment de gespa artificial dels camps de futbol del municipi. El valor estimat del camp de futbol 7 de l'estadi de la Ferreria és de 54.704 euros; el de futbol 11, de 182.748 euros, mentre que el de Can Sant Joan és de 145.764 euros. L’actuació és una antiaga reivindicació dels clubs locals, que en reiterades ocasions han demanat la substitució de la gespa a causa de les nombroses lesions que han patit els jugadors. El president de l'Àrea Econòmica, Gerard Garrido (ERC), va indicar al Ple queera important aprovar el punt a la sessió de juny per tal d'aprofitar l'estiu per dur a terme els treballs de col·locació de la gespa”. La previsió és que els treballs s’executin entre finals de juliol i principi d’agost perquè els equips puguin començar la pretemporada amb la nova superfície.

Els dos partits a l’oposició, PSC i Cs, van celebrar l’aprovació del punt. “És una intervenció molt necessària per reduir el risc de lesions entre els jugadors”, va dir Angelina del Pino, regidora de la formació taronja. Per la seva banda, l’edil socialista Andrés Iruela va demanar a la Regidoria d’Esports “fer un seguiment acurat del futur contracte de manteniment per comprovar que es compleixen totes les clàusules”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari