El sènior A del CH La Salle lluitarà per mantenir-se a la Primera Estatal

El club dissenya la nova plantilla amb 15 jugadors de l’última campanya i cinc fitxatges

Pau Maresma porta més de 15 anys al primer equip del CH La Salle
Pere de Lamo

El primer equip del C H La Salle Montcada ha quedat enquadrat, un any més, al Grup D de la Primera Estatal d’handbol masculí, format per 16 equips catalans. El conjunt que entrena Pau Lleixà debutarà el 4 d’octubre a la pista del Sant Esteve Sesrovires i disputarà el primer partit al pavelló Miquel Poblet el dia 11 contra l’Handbol Esplugues.

El club lassal·lià ja té dissenyada la plantilla de la pròxima temporada, que compta amb 15 jugadors de la campanya actual i la incorporació de cinc fitxatges: els laterals esquerres Álex Parejo (Canovelles, de Lliga Catalana) i Dani Muñoz (sènior B de La Salle), els pivots Javi Climente (Parets, de Primera Catalana) i Adrià Romero (juvenil de La Salle) i el porter Pol Escarrabill (juvenil de La Salle). En el capítol de baixes, no continuaran Alberto García, Ignasi Blanco, Roger Mas, Marc Tomàs i Josep Quirós. D’altra banda, els germans Pau i Albert Maresma i el porter Ricard Presas han avançat que aquesta serà la seva última temporada al primer equip. Volem que els més joves comencin a agafar protagonisme i es produeixi un relleu generacional per donar continuïtat al projecte amb gent de la casa”, ha comentat el tècnic, que dirigirà el conjunt montcadenc a Primera Estatal per quarta temporada consecutiva: “El nostre principal objectiu continua sent mantenir la categoria, una fita que no serà fàcil perquè és una competició molt exigent i tots els rivals són molt forts”. Lleixà també ha volgut destacar la continuïtat de l'extrem esquerre Víctor Sáez, de 28 anys, exjugador de la Lliga ASOBAL i de la selecció espanyola a les categories juvenil i júnior.

El sènior A començarà al mes de juliol per recuperar la forma física de manera progressiva i evitar lesions, després de l'aturada forçosa per l'estat d'alarma. La pretemporada s'iniciarà el 17 d'agost.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari