El primer equip del CTT La Unió reprèn els entrenaments

El planter no ha pogut recuperar l’activitat perquè el club no disposa de l’espai necessari per complir les mesures sanitàries per la Covid-19

El primer equip del Club Tennis Taula La Unió ha aconseguit aquesta temporada l'ascens a Primera Provincial
Raül Rivas

El primer equip del Club Tennis Taula La Unió ha reprès els entrenaments a principis del mes de juliol, mantenint les mesures sanitàries per la Covid-19. La nova normativa inclou la utilització de sabates específiques per a la sala, la neteja de mans abans i després de l’activitat i la desinfecció de la zona i les taules de joc cada vegada que hi ha canvis de jugadors. També es controla l’accés a la sala i es limita l’ocupació de la taula per garantir les distàncies de seguretat.

«Hem tingut algunes dificultats perquè el nostre espai no és molt ampli, un fet que ens ha impedit reprendre l’activitat al planter», ha comentat el president, Francisco Aguado, qui ha avançat que enguany el club no organitzarà el tradicional Open d’Estiu. «Esperem que al setembre es doni el context idoni per recuperar la normalitat a l’escola i poder iniciar els entrenaments», ha manifestat Aguado.

El primer equip continuarà entrenant les pròximes setmanes, tot i que encara no ha decidit quan farà vacances. El Tennis Taula ha aconseguit aquesta temporada l’ascens a Primera Provincial en ser el segon classificat quan es va interrompre la competició el passat mes de març.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari