Josep Maresma torna a la presidència del CH La Salle Montcada amb l’objectiu de potenciar el planter i consolidar el sènior masculí a Estatal i els equips femenins

La nova junta, formada per 14 persones, es va constituir aquest dijous en ser l’única candidatura presentada

Josep Maresma va deixar la presidència del CH La Salle el 2013 després de dos mandats consecutius
Montcada Comunicació

Josep Maresma torna a la presidència del CH La Salle Montcada després de deixar el càrrec l’any 2013 amb dos mandats consecutius. La nova direcció del club lassal·lià es va constituir aquest dijous en ser l’única candidatura presentada. Acompanyaran Maresma durant els pròxims quatre anys, els vicepresidents Lucas Mengual i Juan Andrés Espínola, la tresorera Núria Armengol, el secretari José Luís Urbaneja i els vocals Sergi López, Xavier Ezquerra, Carlos Hernández, Alfonso Romero, Javier Martin, Daniel San Felipe, Xavier Fernández, Xavi Martín i Marc Garcia.

Treballarem per millorar la imatge del club i aconseguir que el sènior masculí, que juga a Primera Estatal, estigui entre els 10 millors equips de Catalunya”, ha destacat Maresma com a objectius prioritaris. Un altre propòsit de l’actual junta és potenciar els equips femenins. El vicepresident i responsable de l’àrea econòmica, Lucas Mengual, ha destacat que “cal millorar la secció femenina, disposar d’una bona base de jugadores i tenir un sènior femení competitiu”. Actualment, el sènior femení està jugant a Segona Divisió Catalana, l’última divisió de la categoria. Altres prioritats per al CH La Salle serà potenciar l’Escola d’handbol, formada per una setantena d’infants i joves, i la formació d’entrenadors.

La nova junta directiva ja ha pres les primeres decisions de cara a la temporada vinent, que tornarà a estar marcada per la Covid-19. El club ha anunciat que en cas que la pandèmia obligui a suspendre o aturar temporalment les competicions, s’aplicarà un descompte econòmic en el preu de la inscripció de la campanya 2021-2022.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari