El CD Montcada sol·licita canviar de grup a la Federació Catalana de Futbol

El club verd ha arribat a un acord amb el CE Pubilla Casas per intercanviar-se la plaça. La FCF encara no s’ha pronunciat

La UE Sant Joan Atlètic va guanyar els dos derbis de la temporada passada
Raül Rivas

Els equips sèniors de futbol i futbol sala ja tenen calendari de competició per a la pròxima temporada. En un principi, la UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada tornen a compartir grup, en quedar enquadrats al grup 2B de Segona Catalana. Però, enguany potser no hi haurà derbi montcadenc si la Federació Catalana de Futbol (FCF) accepta la proposta del club verd d'intercanviar la seva plaça amb el CE Pubilla Casas, al grup 2A. En un comunicat, l'entitat local afirma que la decisió respon només a "motius esportius, pensant en el millor per al nostre equip" i aclareix que la petició no té per objectiu no haver de disputar el derbi montcadenc contra la UE Sant Joan Atlètic que, si no hi ha modificacions al calendari inicial, el primer enfrontament es jugaria el 22 de novembre a l'estadi de la Ferreria. 

La lliga començarà el 4 d’octubre. El conjunt de Can Sant Joan, dirigit per Iban Tey, debutarà al camp del Sarrià, mentre que l’equip verd, sota les ordres d’Adrià Mas, rebrà la visita de la Unificació Santa Perpètua. La primera fase de la competició clourà el 14 de març. Pel que fa al sènior A de la UD Santa María, dirigit per Robert Villa, jugarà al grup Sisè de Tercera Catalana. El conjunt de Terra Nostra jugarà el primer partit el 4 d’octubre al camp del Can Rull de Sabadell. La lliga finalitzarà el 13 de juny. D’altra banda, a la Primera Catalana femenina, el FB Montcada ha quedat enquadrat al grup Segon. L’amateur d’Antonio Moya debutarà a la competició el 4 d’octubre al camp de la Unificació Santa Perpètua i acabarà la lliga el 13 de juny amb la visita a l’Escola Mataró.

 

Futbol sala

El primer equip del FS Montcada, que enguany entrenarà Juanjo Amigo, jugarà al grup Primer de la Divisió d’Honor Catalana. El conjunt local disputarà el primer partit de lliga al pavelló Miquel Poblet contra el Barri Can Calet i clourà la competició el 5 de juny contra el Vilamajor a casa. A la Primera Divisió Catalana, l’AE Can Cuiàs, també al grup Primer, debutarà a casa contra l’Hummel Alella, mentre que acabarà la lliga el 5 de juny contra el Castellnou.

A Segona Catalana, enguany també hi haurà derbi montcadenc, ja que el FS Montcada B i el FB Montcada han quedat enquadrats al grup Segon. La competició començarà el 17 d’octubre. El FS Montcada jugarà a la pista de l’Inter Sentmenat, mentre que el FS Montcada B es desplaçarà a la pista de la Penya Barça Barberà del Vallès. El primer derbi local tindrà lloc el 23 de novembre, a l’onzena jornada, i el FS Montcada B serà l’amfitrió. El matx de la segona volta entre ambdós conjunts es disputarà el 22 de maig, a la 24a jornada. La lliga finalitzarà el 5 de juny.

Pel que fa al sènior femení del FS Montcada, jugarà al grup Primer de la Primera Catalana. El conjunt local debutarà el 4 d’octubre a casa contra La Garriga i finalitzarà la temporada el 5 de juny contra el Sant Cugat, també com a casa.

Seccions:

Deixa un comentari