La Regidoria d’Esports obre la inscripció als cursos de la nova temporada

Les persones interessades es poden inscriure a les activitats presencialment o telemàticament a partir del dimarts, 1 de setembre

L'oferta de cursos es pot consultar al web montcada.cat i al de la Regidoria d'Esports
Arxiu/ Montcada Comunicació

Dimarts s'obre el període de matriculació per a les activitats esportives que ofereix la Regidoria d'Esports aquesta nova temporada. Els cursos es posaran en marxa el 21 de setembre, sempre i quan la situació sanitària ho permeti, ja que l'oferta està condicionada a l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

A la zona esportiva centre (Bonavista, sn) es farà la majoria de les activitats, com ara els cursos de tonificació, pilates, ioga, taitxí, càrdio, GAG, zumba i els esports col·lectius. Al pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3) i al Kursaal (Masia, 39) s'han programat ioga i pilates. El detall de l'oferta d'horaris, preus i bonificacions es pot consultar als webs montcada.cat i esportsmontcada.org.

 

Efectes de la pandèmia

Les persones que durant la temporada 2019-2020 hagin participat en algun curs anual que es va veure interromput al març arran la declaració de l'estat d'alarma tenen dret a la devolució dels diners dels mesos que no hi ha hagut activitat. A qui es doni d'alta de nou en la nova temporada, se li descomptarà la part proporcional del temps no gaudit l'anterior, mentre que, qui no vulgui renovar ha de sol·licitar el retorn dels diners mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) fins al 30 de setembre com a màxim. El tràmit es pot fer per via telemàtica i també presencial demanant cita prèvia (935 726 474).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari