El FB Montcada ajorna l’inici dels entrenaments fins al 7 de setembre

L’entitat no disposa d’espais d’entrenament a causa de la renovació de la gespa als estadis municipals de futbol

Enguany el FB Montcada comptarà amb vuit equips més que a la passada temporada sumant un total de 44
Arxiu/ Montcada Comunicació
El FB Montcada ha decidit ajornar fins al 7 de setembre l'inici de la pretemporada a l'espera de poder disposar d'espais d'entrenament ja que els estadis municipals es troben tancats pel canvi de la gespa artificial. "Teníem previst començar el dilluns 31 d'agost i hem intentat que els ajuntaments arribessin a acords per poder entrenar a Sant Fost o la Llagosta, però finalment s'ha considerat que la situació sanitària no és la més ideal per traslladar tots els equips, amb el que això comporta", ha explicat el director esportiu de l'escola de futbol, Dani Busquets.
El tècnic s'ha mostrat molt crític amb la Regidoria d'Esports i amb el seu titular, Salva Serratosa (ERC), per la gestió de la substitució de la gespa: "No vam poder fer el campus que teníem previst perquè l'actuació s'havia de fer al juliol i, al final, es va retardar fins a mitjans d'agost, de manera que ens ha tornat a perjudicar obligant a ajornar l'inici de la pretemporada". L'entitat ha demanat una reunió urgent amb l'alcaldessa, Laura Campos (ECP), per expressar-li personalment les seves queixes.
Per a la nova temporada que és a punt de començar el FB Montcada té previst fer 44 equips –vuit més dels que tenia fins ara– i comptarà amb més de 600 jugadors.
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari