Juanjo Amigo: ‘El FS Montcada es mereix estar a categories més importants’

El primer equip va començar aquest dilluns els entrenaments al pavelló Miquel Poblet

Primer entrenament del FS Montcada d'aquesta temporada, aquest dilluns al pavelló Miquel Poblet
Raül Rivas
El tècnic Juanjo Amigo (esquerra) conversa en el primer entrenament amb el delegat i el capità de l'equip

El primer equip del FS Montcada va començar aquest dilluns al pavelló Miquel Poblet els entrenaments per preparar la nova temporada, en què el principal objectiu serà intentar l’ascens a Tercera Nacional. Juanjo Amigo, amb experiència a categories estatals, s’estrena a la banqueta amb la idea de fer un equip “ambiciós i guanyador perquè el Montcada es mereix estar, per la seva història, a categories més importants.

Respecte a la plantilla, el tècnic afirma que hi ha bon nivell, destacant l’equilibri entre els jugadors amb més experiència i els més joves. Sobre l’estil de joc que vol implantar al seu equip, Amigo assegura que “m’agrada treballar molt la pressió sobre el rival per robar la pilota quan abans millor i tenir més temps de possessió per atacar”. El tècnic local també ha demanat a l’Ajuntament poder utilitzar el gimnàs del Miquel Poblet per poder preparar la nova temporada. Sabem que és una situació complicada, però li demanem tot el seu suport per poder fer una bona preparació física, ha manifestat Amigo.

El FS Montcada tenia previst jugar el seu primer amistós aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet contra el Montornès del Vallès, però l’equip del Vallès Oriental ha demanat anul·lar l’enfrontament. Abans que comenci la lliga de la Divisió d’Honor Catalana, el 3 d’octubre contra el Barri Can Calet, el conjunt montcadenc té previst jugar contra el Montsant (dia 12) i l’Acció Sant Martí (19 de setembre, al Poblet), entre d’altres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari