Pau Garcia: ‘L’objectiu és fer un bloc amb mentalitat guanyadora per aconseguir l’ascens’

El Capità Port Ginesta-UB MiR inicia els entrenaments sota les ordres del nou tècnic

La plantilla de la UB MiR A té vuit setmanes de preparació abans que debuti a la Segona Catalana
Sílvia Alquézar
L'entrenador Pau Garcia va dirigir aquest dimarts el primer entrenament amb la UB MiR

El sènior A masculí del Capità Port Ginesta-UB MiR va començar aquest dimarts els entrenaments al gimnàs de la Zona Esportiva Centre. L’equip local debutarà al grup Setè del Campionat de Catalunya de Segona Categoria, sota les ordres de Pau Garcia, que també s’estrena a la banqueta montcadenca amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens. “És el nostre desig. Treballarem per tenir una mentalitat guanyadora, basada en l’esforç”, ha comentat el tècnic.

La UB MiR té vuit setmanes per preparar la competició, que començarà el 18 d’octubre contra el CB Parets, al pavelló Miquel Poblet. Durant la pretemporada, hi ha previstos cinc partits amistosos: contra el Bàsquet Neus, el 6 de setembre, a Badalona; el dia 20, davant de l’Espanyol, al Miquel Poblet; el 27, contra la CB Mina, també a casa; el 4 d’octubre, a la pista del CB Nou Badia i el dia 11 contra el CB Martinenc, a domicili. “Volem fer un equip que marqui el ritme dels partits, amb una bona defensa, atacs ràpids i bones transicions”, ha manifestat Garcia, qui assegura que no li preocupen els rivals. “Només hem de pensar en el nostre joc. A més, enguany, per la situació especial de la Covid-19, tampoc podrem anar a veure els altres clubs perquè no és permet públic”, ha indicat l’entrenador blau.

La UB MiR ha obert el període d’inscripció per a tots els infants i joves que vulguin jugar al club la pròxima temporada. La reserva de plaça s’ha de fer, en horari de tarda, a les oficines del club, ubicades a la Zona Esportiva Centre. Enguany, la principal novetat respecte l’any passat és que l’Escola serà gratuïta. D'altra banda, el club ha dissenyat un protocol de mesures d'higiene en el marc de la Covid-19 per minimitzar el risc de contagi. "Prendrem la temperatura abans de començar cada entrenament i partit, tots els jugadors s'hauran de netejar les mans al començament i al final de l'activitat, cada jugador haurà de dur-se la seva ampolla d'aigua i haurà de venir canviat de casa perquè no es podran utilitzar els vestidors i serà obligatori l'ús de la mascareta fora de la pista", ha indicat el coordinador del planter, Ismael Sistrach.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari