El FS Montcada perd contra el Monsant per 3-2 en el primer matx amistós

En futbol, el CD Montcada guanya el Joanenc per 0-1 i la UE Sant Joan At. empata a dos contra el Marianao Poblet i la Unificació Bellvitge

El CD Montcada va aconseguir una victòria contra el Joanenc, també de Segona Catalana
CD Montcada
La UD Santa María va disputar el primer amistós contra el Can Trias, de Segona Catalana
La UE Sant Joan Atlètic va empatar a dos gols contra el Marianao Poblet

Els equips montcadencs segueixen la preparació per començar les respectives competicions de lliga.  En futbol sala, el FS Montcada, que juga a la Divisió d’Honor Catalana, va tornar a competir després de sis mesos d'aturada per la pandèmia de la Covid-19. El conjunt que entrena Juanjo Amigo va perdre per 3-2 contra el Montsant, de Tercera Nacional, i els golejadors montcadencs van ser Paredes i Toni. L'entrenador s'ha mostrat content per l'evolució de l'equip. "Vam ser superiors en molts moments del matx, amb nombroses ocasions de gol, però una pèrdua de pilota als darrers instants va fer que el marcador no acabés en taules", ha manifestat Amigo, qui opina que aquest resultat "ens ajudarà a créixer i seguir treballant intensament".

A la Segona Catalana de futbol, el CD Montcada va guanyar per 0-1 el Joanenc, amb gol de Rodrigo. El club verd ha fet un balanç positiu, "en un matx força igualat on el bloc es va acoplant a poc a poc i assimilant les indicacions del tècnic".  Per la seva banda, la Unió Esportiva Sant Joan Atlètica va empatar a dos gols als dos partits que ha disputat contra el Marianao Poblet –gols d'Alejandro i Àlex Dàvila– i la Unificació Bellvitge, amb gols de Santacruz i Àlex. A Segona Tercera Catalana, la UD Santa María va caure derrotat per 4-0 contra el Can Trias, de Segona Catalana. L'entrenador, Guillermo Andrés, s'ha mostrat "content amb l'actitud de l'equip" i amb a represa de l'activitat als terrenys de joc.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari