El FB Montcada continua creixent amb la creació de nou equips

El club tindrà aquesta temporada un total de 44 conjunts i al voltant de 600 jugadors de totes les edats

El FB Montcada ha représ l’activitat amb nous reptes després de mig any sense trepitjar els camps de futbol per la pandèmia de la Covid-19
Laura Grau
El Futbol Base Montcada ha iniciat la nova temporada amb nous reptes, després de sis mesos sense entrenaments per la pandèmia de la Covid-19. El club, presidit per Antoni Sánchez, tindrà enguany al voltant de 600 jugadors, un centenar de persones vinculades al cos tècnic i un total de 44 equips, dels quals 9 són de nova creació. En futbol, l’entitat comptarà amb un nou equip a la categoria infantil i un altre a la benjamí, a més d’un grup de patufets (3 anys),  un cadet femení, un sènior C femení i un equip inclusiu. A la secció de futbol sala, el FB posa en marxa un sènior B masculí i dos equips de discapacitat auditiva, entre els quals hi ha dos campions del món. 
 
“Ens hem convertit en un dels deu clubs formatius del Vallès Occidental amb més jugadors”, ha comentat el director esportiu del FB Montcada, Dani Busquets, qui s’ha mostrat satisfet del bon moment que viu l’entitat, amb tot els equips A a Primera Divisió, a excepció del cadet que, tot i quedar primer del seu grup, no va poder ascendir perquè la Federació va decretar nul·la la temporada sense ascensos ni  descensos. Malgrat tot, la renúncia d’alguns clubs ha permès pujar de categoria a alguns equips a les últimes setmanes, com és el cas del benjamí C, que finalment jugarà a la Segona Divisió en ser la temporada passada el campió del grup 33 de Tercera Divisió, amb 17 victòries i 1 empat.
 
La Covid-19 ha obligat totes les entitats esportives a adaptar-se als protocols sanitaris per reduir el risc de contagi. Així, els partits i els entrenaments es fan a porta tancada, l’accés a la instal·lació es realitza de manera esglaonada, cal netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, es comprova la temperatura de cada jugador i es desinfecta tot el material utilitzat. “Per als pares i mares, es farà molt estrany no poder veure els partits dels seus fills”, ha manifestat Busquets, qui també ha avançat que, per ara, no es podrà fer la tradicional presentació de tots els equips a les famílies. “No la podrem fer fins que la situació sanitària no canviï. Esperem que tot millori i la puguem celebrar en algun moment de la temporada”, ha dit el director esportiu. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari