El FS Montcada arrenca la nova temporada amb 220 jugadors i 15 equips

Tots els conjunts A del planter juguen a la Primera Divisió, excepte el juvenil, que es troba a la Divisió d’Honor estatal. L’escoleta és gratuïta.

Jugadors del prebenjamí del FS Montcada
Sílvia Alquézar
Jugadors de l'Escoleta del FS Montcada
Els prebenjamins del FS Montcada es preparen per a la nova temporada
El FS Montcada ha decidit aquesta temporada que l'escoleta sigui gratuïta

El FS Montcada compta aquesta temporada amb prop de 220 jugadors repartits en 15 equips, entre les categories sèniors fins a l’escoleta, que enguany és gratuïta per promoure l’activitat física entre la canalla sense que suposi una càrrega econòmica per a les famílies donada la conjuntura actual provocada per la pandèmia.

Els principals objectius del planter són formar els jugadors en els valors de l’esport i, a nivell esportiu, intentar millorar la classificació de la campanya anterior. Tots els conjunts A de la base es troben a Primera Divisió, excepte el juvenil, que juga a la Divisió d’Honor estatal. El juvenil –debutarà el 17 d’octubre a Palma– lluitarà per mantenir la màxima categoria. Ha començat la pretemporada amb molta il·lusió”, ha comentat el director esportiu, Jaime Martínez, qui reconeix que la Covid-19 ha complicat molt la posada en marxa de la nova temporada. Enguany, ha baixat lleugerament la inscripció de nous jugadors, sobretot a les categories dels més petits, davant la incertesa de la conjuntura actual”, ha dit.

Tots els clubs montcadencs s’han hagut d’adaptar a la nova normalitat i als protocols de seguretat i higiene de la Covid-19. El FS Montcada ha mostrat el seu desacord amb alguns dels punts de la normativa que ha elaborat la Regidoria d’Esports. El més polèmic és la prohibició d’accedir el públic als equipaments esportius per veure els partits. “Creiem que seria factible de manera controlada com ja s’està fent a d’altres tipus d’esdeveniments de caràcter cultural”, ha manifestat Martínez. El FS Montcada també proposa que s’ampliï el temps que disposa cada equip per accedir a les instal·lacions abans de cada partit de lliga –30 minuts– en considerar que no dona temps de canviar-se i de fer l’escalfament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari