El públic torna a les grades

Primer cap de setmana en què han pogut accedir a les instal·lacions esportives dues persones per jugador

Registre d'entrada de públic a l'estadi de la Ferreria
Raül Rivas
El FB Montcada ha marcat distància entre seients a l'estadi de la Ferreria
Graderia de l'estadi de Can Sant Joan durant el partit disputat aquest matí

Aquest cap de setmana el públic ha tornat a les instal·lacions esportives del municipi, encara que de manera restringida -dues persones per esportista. Segons l'acord a què dimecres van arribar l'Ajuntament i els clubs, aquests es responsabilitzen del control de l'aforament i de prendre nota dels assistents per fer el rastreig en cas que hi hagués algun contagi de la Covid-19.

"En general, l'organització ha funcionat bé; la gent està agraïda i l'únic que demanem a les famílies dels nostres jugadors és col·laboració i paciència mentre es mantingui aquesta situació", ha explicat el president de la UD Santa María i membre de la junta del FB Montcada, Rafa Repiso. Per agilitar els controls d'accés als partits dels seus 44 equips, el FB Montcada ha creat un sistema de registre en línia que evita haver de manipular papers. A l'estadi de La Ferreria, l'entitat també ha organitzat les entrades i sortides per portes diferents i ha marcat la distància entre seients a ocupar separant també locals i visitants.

Al camp de Can Sant Joan, on avui han jugat els dos equips de la UE Sant Joan Atlètic, el públic també ha pogut accedir a la graderia. "Hem permès l'accés a dues persones per cada jugador local i visitant i els hem fet el control de temperatura i registrat les seves dades", ha explicat Óscar Pérez, membre de la junta. L'entrada restringida de l'afició, però, suposa un perjudici per a l'economia del club. "Abans la taquilla ens permetia cobrir les despeses d'arbitratge però ara no disposem d'aquest ingrés", reconeix Pérez.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari