El juvenil A del FS Montcada ofereix una bona imatge a Palma, tot i perdre per 3-2

Els montcadencs van plantar a un dels rivals més forts del subgrup 3B, però van caure derrotats amb un gol a falta de 26 segons

La plantilla del juvenil A del FS Montcada, amb el cos tècnic
FS Montcada
El juvenil A del FS Montcada no va poder debutar a la lliga de Divisió d’Honor estatal amb una victòria, però va oferir una bona imatge a una de les pistes més complicades al subgrup 3B. El conjunt montcadenc va perdre el 17 d’octubre davant del Palma Futsal per 3-2, amb un gol encaixat a falta de 26 segons per al final. “És una pena, perquè vam remuntar un 2-0 advers en el marcador i vam disposar de diverses ocasions per endur-nos el triomf”, ha comentat el tècnic, Àlex Navalón, que s’estrena a la banqueta local després d’haver entrenat les sis últimes temporades al CN Sabadell. 
 
“El nostre objectiu és millorar la imatge de la temporada passada -va quedar últim, però no va baixar perquè no hi va haver descensos- i quedar el més a dalt possible per classificar-nos per a la segona fase del campionat”, ha explicat el tècnic. El club vol eludir el grup de la permanència, on jugaran els últims 5 o 6 classificats de cada subgrup, mentre que els quatre primers lluitaran per l’ascens: “Som conscients que no serà fàcil, perquè tots els rivals són molt complicats”. Respecte al bloc, Navalón ha destacat la diversitat de jugadors a la plantilla, amb perfils diferents. “És un equip molt complet, amb jugadors molt il·lusionats per fer una bona temporada. Malgrat que hi ha moltes novetats, la pretemporada ha estat llarga i hem tingut temps per cohesionar el grup”, ha indicat.

Deixa un comentari