El juvenil A del FS Montcada suma el primer triomf en superar el CET-10 per 7-3 en una gran segona part

El conjunt d’Álex Navalón va remuntar un marcador advers de 2-3 i es va retrobar amb el seu millor joc

Una acció del partit entre el juvenil A del FS Montcada i el CET-10, al pavelló Miquel Poblet
Pilar Abián

El juvenil A del FS Montcada va sumar el passat dissabte el primer triomf de la temporada, després de superar el CET 10 per 7-3 en el primer matx al pavelló Miquel Poblet. El conjunt d’Álex Navalón, que venia de perdre la primera jornada a Palma amb un gol a falta de 26 segons, va saber sobreposar-se als errors de la primera meitat, que va acabar amb victòria visitant (2-3). En una gran segona part, els montcadencs van donar la volta al marcador i es van retrobar amb el seu millor joc. “Al primer temps, vam perdre la nostra identitat, potser pels nervis del debut a casa, però després ens vam refer gràcies a una contundent defensa que ens va permetre portar el ritme del matx”, ha explicat el tècnic.

La victòria permet al FS Montcada situar-se a la segona posició del subgrup 3B de la Divisió d’Honor estatal, amb 3 punts. “El triomf és molt important perquè ens donarà confiança i ens col·loca a la part de dalt de la classificació, el nostre objectiu per passar a la segona fase”, ha comentat Navalón. L’equip local es desplaçarà el pròxim dissabte (16h) a la pista del Jesús Maria, que fins ara no ha guanyat cap dels dos partits disputats. “Esperem que la pandèmia ens permeti continuar amb la competició però, evidentment, el més important és la salut”, ha dit Navalón.