El CH La Salle cau davant del Sant Cugat

L’equip de Pau Lleixà va fer un bon partit, però un seguit d’errades al segon temps va permetre al rival trencar el matx

El tècnic del CH La Salle, Pau Lleixà, dona indicacions als seus jugadors en un dels temps morts del matx contra l'Handbol Sant Cugat
Pere de Lamo

El primer equip del CH La Salle Montcada va perdre el passat dissabte contra l’Handbol Sant Cugat per 30 a 35 a la quarta jornada del campionat de lliga al Grup D de la Primera Estatal. El sènior A masculí s’ha situat a la novena posició, amb 3 punts.

El conjunt lassal·lià va fer una gran primera part, que va acabar amb empat a 13. A la segona meitat, van influir diversos factors en la victòria visitant. Els montcadencs van començar a notar el cansament, mentre que el rival es va mostrar més sencer físicament en disposar de més banqueta. D’altra banda, cinc errades consecutives de La Salle van permetre als santcugatencs trencar la igualtat en el marcador i marxar del partit amb un avantatge suficientment ampli per endur-se la victòria, en què el jugador Marc Jordan –considerat un dels millors jugadors de la categoria– va ser determinant, amb 10 gols. Malgrat tot, el màxim anotador del matx va ser el montcadenc Víctor Sáez, amb 11 dianes. Tot i la derrota, l’equip va competir molt bé. Hem de seguir treballant per acabar d’agafar el ritme, perquè cinc minuts dolents et poden costar un partit. Anem pel bon camí, la gent jove cada dia agafa més responsabilitats”, ha valorat el tècnic, Pau Lleixà, qui ha fet un balanç molt positiu dels enfrontaments contra els rivals més forts del grup en aquestes primeres jornades de la lliga.

El pròxim rival del CH La Salle serà l’Handbol Terrassa, “un equip de la nostra lliga, on hem d’intentar treure un bon resultat”. El partit està previst aquest dissabte, a les 20.15h, al pavelló Miquel Poblet, tot i que hi ha moltes incerteses de cara a la propera jornada a causa de les últimes restriccions per la pandèmia de la Covid-19. L’entrada en vigor del toc de queda, que obliga a tancar les instal·lacions esportives a les 21h, impedeix als conjunts sèniors mantenir els horaris d’entrenament. “No sabem si podrem preparar el matx, de la mateixa manera que tampoc sabem si la competició continuarà”, ha manifestat Lleixà.

Seccions:

Deixa un comentari