El complex esportiu Montcada Aqua continuarà tancat aquest primer tram del pla de desescalada

L’empresa que gestiona la instal·lació municipal argumenta que les noves mesures ‘fan impossible oferir un servei adient a la totalitat dels abonats’

L'Ajuntament assumirà l'1 d'agost d'aquest any la gestió directa de Montcada Aqua
Sílvia Alquézar
Un dels motius de la prórroga del contracte són els cursos de piscina que fan les escoles a Montcada Aqua
Montcada Aqua continuarà tancada en el primer tram del pla de desescalada, que ha entrat en vigor aquest dilluns. Els equipaments esportius en espais tancats poden tornar a obriramb un aforament màxim del 30%, amb cita prèvia i sense vestidors, a excepció de les piscines, que sí que en poden fer ús. Els gimnasos aniran recuperant progressivament el nombre d’usuaris en les successives fases de desescalada. En un comunicat, l'empresa Geafe, que gestiona la instal·lació municipal, ha argumentat que les noves mesures "fan impossible oferir un servei adient i satisfactori a la totalitat dels abonats". El director del complex esportiu, José Calderón, ha avançat que "caldria consensuar amb l’Ajuntament la viabilitat de la instal·lació en aquestes condicions i determinar quan la podrem obrir”.
 
L’equipament va cessar l’activitat el 29 d’octubre seguint les instruccions del Procicat i, una setmana abans, va haver d’avançar l’horari de tancament a les 21h per l’entrada en vigor del toc de queda. “Hem perdut més del 45% dels abonats des que es va iniciar la crisi sanitària i, segurament, després d’aquesta nova aturada tindrem més baixes”, lamenta el director de Montcada Aqua, José Calderón, qui assegura que l’empresa està vivint moments molt complicats “perquè les despeses són les mateixes, però els ingressos s’han reduït dràsticament”. El personal del complex, prop d’una trentena de persones entre monitors, neteja, administració i manteniment, torna a estar afectat per un ERO. “El sector s’ha adaptat des del primer moment als protocols del Departament de Salut. En el nostre cas, no hem tingut cap contagi a la instal·lació”, ha dit el responsable de Montcada Aqua, qui ha afegit que “l’esport és salut i un servei essencial”.
 
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari