El sènior A del CH La Salle es retroba amb la victòria en superar el Sabadell (25-23)

Els lassal·lians s’han col·locat al desè lloc, amb 7 punts

Josep Quirós fa un llançament a porta davant dels rivals de l'Handbol Sabadell
Pere de Lamo

El sènior A del CH La Salle Montcada s’ha retrobat amb la victòria després de tres derrotes consecutives en guanyar aquest diumenge l’Handbol Sabadell per 25-23. Els montcadencs van fer un partit molt seriós davant un rival que va manar en el marcador fins als darrers 20 minuts. A la primera part ens va costar agafar el ritme del matx, ja que el Sabadell buscava atacs molt lents i posicionals”, ha manifestat el tècnic, Pau Lleixà. A la represa, el conjunt lassal·lià va reajustar la defensa i, en vint minuts, només va encaixar sis gols. “La intensitat defensiva ens va permetre sortir al contraatac i donar la volta al marcador, tenint un partit còmode als darrers minuts”, ha expressat l’entrenador. Els dos màxims anotadors locals van ser Joan Loscertales, amb 7 gols, i Josep Quirós, amb 6.

La victòria és una pilota d’oxigen per a l’equip, que suma així dos punts molt importants per recuperar la confiança i escalar posicions a la classificació. La Salle es troba al novè lloc al Grup D de la Primera Estatal, amb 7 punts. Els lassal·lians es desplaçaran aquest dissabte (18h) a la pista de l’Handbol Banyoles, antepenúltim amb 4 punts. Hem de seguir treballant en aquesta línia perquè la bona feina es vegi recompensada en els resultats”, ha dit.