Diego Márquez assumeix la presidència del FS Montcada en substitució de Pedro Litrán

El nou president s’ha marcat com a prioritat recuperar l’estatus del club en èpoques anteriors

La nova junta del FS Montcada, escollida aquesta setmana
FS Montcada
El president sortint, Pedro Litrán, amb el nou responsable del FS Montcada, Diego Márquez

El FS Montcada ha renovat la directiva. El fins ara vicepresident, Diego Márquez, ha assumit la presidència en substitució de Pedro Litrán, que ha ocupat el càrrec durant els últims 12 anys. La resta de la junta està formada per Marifé García, que s’encarregarà de la vicepresidència, Marta Trigueros, de la tresoreria, i Miquel Parra, de la secretaria.

Per a Márquez, vinculat al club en diferents tasques des de fa uns 15 anys, la seva il·lusió seria “recuperar l’estatus que fa anys tenia l’entitat”. En aquest sentit, el directiu aposta per “professionalitzar” la gestió de cada àrea. En l’àmbit esportiu, el nou president opina que és important que els sèniors siguin un referent per als jugadors del planter: “Ens agradaria tenir el sènior A a la Tercera Divisió Nacional, el B a Primera Catalana i el juvenil A que mantingui la Divisió d’Honor Nacional”. Respecte als equips de la base, Márquez ha indicat que ja s’estant dedicant molts esforços per disposar d’un equip d’entrenadors de nivell i s’han establert les bases del full de ruta sobre els coneixements tècnics per a cada categoria.

Pel que fa a la vessant social, Márquez vol recuperar l’afició que omplia el pavelló Miquel Poblet en l’època de més esplendor del club. El president ha avançat que l’entitat vol reconèixer la tasca dels dos anteriors presidents –Eusebio Carrero, un dels fundadors del FS Montcada, i Pedro Litrán: “Proposarem que siguin nomenats presidents honorífics i ens agradaria organitzar un partit d’homenatge en reconeixement a la seva dedicació”.

Sobre el tema econòmic, el nou president ha comentat que hi haurà un grup de persones que treballarà en la recerca de nous suports. “És una època difícil a causa de la Covid-19, però intentarem trobar nous recursos”, ha indicat, tot afegint que el club continuarà fent un esforç per ajudar les famílies més vulnerables.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari