El PSC denuncia l’estat ‘deplorable’ del gimnàs del pavelló municipal

L’espai presenta greus problemes d’humitat que han fet malbé el parquet i afavoreixen l’aparició de fongs

La humitat que hi ha al gimnàs facilita la proliferació de fongs
PSC Montcada
Imatge del parquet, actualment cobert per un tatami

A través d'una nota de premsa i un vídeo a les xarxes, el PSC ha denunciat l'estat "deplorable" en què es troba el gimnàs del pavelló Miquel Poblet, afectat per filtracions d'aigua. Els socialistes han difós imatges dels efectes de la humitat en el parquet amb la presència de fongs. La sala la utitzen el club de karate Shi-kan –que en té la cessió d'ús tres dies a la setmana en unes franges horàries concretes– així com els equips que entrenen al pavelló.

El PSC atribueix l'estat del gimnàs a la "deixadesa del govern" a qui acusa de "negligència". A més dels desperfectes causats per les filtracions, el partit critica l'estat "oxidat" de les màquines de fitness i altres deficiències, com ara que la cambra de neteja no compleix amb les especificacions mínimes de ventilació, emmagatzematge i comoditat per la seva correcta funcionalitat; la falta de privacitat i de guixetes als vestuaris del personal de la instal·lació; l'absència de baranes a les escales de manteniment, i la manca d'espai al magatzem de neteja per guardar el carro i els productes desinfectants.

El comunicat del PSC acaba instant al govern local –ECP i ERC– a "prendre les mesures oportunes per mantenir l’espai laboral i esportiu en condicions dignes i salubres".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari