El CH La Salle perd a la pista del Sant Joan Despí en el primer partit després de la quarantena

Els lassal·lians van caure per 33 a 28 al darrer matx del 2020

El CH La Salle disputarà els partits ajornats després de les vacances de Nadal
Pere de Lamo

El CH La Salle Montcada va perdre dissabte a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí per 33 a 28, en el primer partit de la plantilla local després d’haver acabat la quarantena per un cas positiu de la Covid-19. Els locals van anar a remolc en el marcador durant gairebé tot el matx, acusant la falta d'entrenaments -només en van poder fer-ne un el mateix dissabte al matí- i del ritme de la competició. L'equip que entrena Pau Lleixà va començar bastant igualat, tot i que les pèrdues de pilota van permetre al rival agafar un avantatge força còmode de 4 i 5 gols, arribant al descans amb un favorable 19 a 15. A la represa, els montcadencs van sortir més concentrats en defensa que, amb l’ajuda de la porteria, va poder sortir al contraatac arribant a empatar el partit a 21. Semblava que podia tenir opcions, però una altra vegada les pèrdues de pilota van sentenciar els vallesans. "Va ser una llàstima perquè, tot i les baixes importants dels germans Maresma, David Heredia i Marc Gómez, l’equip va donar la cara", ha dit el tècnic. Els màxims golejadors del conjunt lassal·lià van ser Víctor Sáez (8) i Josep Quirós (7). 

La Salle acaba l’any a la tretzena posició, amb 7 punts i dos partis ajornats que disputarà després de les vacances de Nadal.  El derbi vallesà tindrà lloc el pròxim 10 de gener (12.30h) al pavelló Miquel Poblet, mentre que els lassal·lians visitaran la capital de Pla de l’Estany el dia 13 (20h). Per a Lleixà, és complicat fer un balanç de la temporada fins ara a causa de la Covid-19.  "Hem de començar  el 2021 amb molta força per tirar endavant i adaptar-nos a la nova normalitat", ha manifestat l'entrenador. Per a aquest 2021, el seu desig és "aturar el Covid-19 i tots plegats tornar a gaudir a la pista sense restriccions, amb la nostra gent i plens de salut".

D'altra banda, la junta directiva ha anunciat a través d'un comunicat que suspèn tots els entrenaments fins a l'11 de gener. L'entitat també ha mostrat la seva disconfirmitat amb la nova normativa anti-covid que obliga a fer l'activitat física amb mascareta.

Seccions:

Deixa un comentari