El juvenil A del FS Montcada s’acomiada del 2020 amb una victòria de prestigi contra el Palma Futsal

Els montcadencs van superar el líder per 5-4, en un gran matx dels montcadencs

El pavelló Miquel Poblet s'ha convertit en un fortí aquesta temporada, on el juvenil A del FS Montcada encara no ha perdut cap partit
Arxiu/ Raül Rivas

El juvenil A del FS Montcada ha tancat el 2020 amb una victòria de prestigi després de superar dissabte el Palma Futsal, el líder, per 5-4, en un gran matx del conjunt que entrena Àlex Navalón. Els locals es van arribar a posar amb un 5-1 en el marcador, tot i que als darrers quatre minuts, amb la tàctica del porter-jugador, el rival va reduir diferències, fent el 5-4 a l'últim segon. "Hem estat molt superiors. Aquest és l'equip que volem veure i en el qual creiem des de l'inici de la temporada", ha comentat l'entrenador. Per a Navalón, aquesta victòria és molt important "perquè ens dona moral per iniciar el nou any i lluitar al màxim per estar entre els quatre primers del grup".

Els montcadencs han pujat fins a la tercera posició al subgrup 3B de la Divisió d’Honor Estatal, amb 14 punts, darrera dels malloquins, que continuen en primer lloc (21 punts), i l’Industrias Santa Coloma (19 punts). Per darrera del FS Montcada, es troben el Bar Gost de Palma de Mallorca i el Jesús Maria, tots dos empatats amb 12 punts. La competició no es repredrà fins al 9 de gener, quan els montcadencs visitaran la pista del CET-10, el cuer amb 5 punts. "Hem d'intentar sumar els tres punts per consolidar-nos a la tercera posició", ha dit Navalón, per al qual el gran repte del 2021 serà "mantenir el pavelló Miquel Poblet com un fortí i millorar a domicili". El FS Montcada no ha perdut cap partit a casa, però no n'ha guanyat cap a fora, on ha sumat un empat i tres derrotes.

Deixa un comentari