Els clubs suspenen els entrenaments davant les restriccions després del Nadal

Només el FB Montcada i l’AE Can Cuiàs mantenen les sessions, amb grups de 5 jugadors

El FB Montcada també ha mantingut l'activitat aquestes festes amb el campus de Nadal
FB Montcada

Les noves restriccions que van entrar en vigor el passat 7 de gener han obligat la majoria de clubs esportius de la ciutat a suspendre els entrenaments. Les noves mesures en l’àmbit esportiu només permeten l’obertura de les instal·lacions a l’aire lliure –excepte les piscines– amb un aforament del 50%, control d’accés, sense vestidors i amb activitats individuals o en grup fins a sis persones, inclosa la persona monitora.

De les entitats que practiquen esports conjunts només mantenen l’activitat el FB Montcada i l'AE Can Cuiàs. "Seguim endavant adaptant-nos a la situació. L'esport és un servei essencial per a la salut dels infants", ha indicat el director esportiu del FB Montcada, Daniel Busquets. La resta ha aturat els entrenaments fins que es relaxin les limitacions. “El confinament municipal i el toc de queda també suposen una gran dificultat per poder entrenar”, ha comentat l’entrenador de la UE Sant Joan Atlètic, Iban Tey. En aquest sentit també s’han manifestat els tècnics del CD Montcada, Adrià Mas, i el de la UD Santa María, Guillermo Andrés, qui coincideixen a destacar que una part de la plantilla és de fora i no es pot desplaçar fins a Montcada.

D’altra banda, els clubs que tenen planter, com el FS Montcada, el CH La Salle i la UB MiR, han decidit suspendre temporalment les sessions davant les noves restriccions.  “Cada vegada hi ha més prohibicions que fan molt complicat la reorganització dels calendaris i de tota la logística”, ha indicat el coordinador del FS Montcada, Jaime Martínez, qui ha comentat que a aquestes noves limitacions també s’afegeix la falta d’equipaments a l’aire lliure per donar cabuda a tots els equips del municipi.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari