El CH La Salle fa un pas important per la permanència

El conjunt de Pau Lleixà superar l’OAR Gràcia per 31 a 26

El porter montcadenc Ricard Presas va fer una excel·lent actuació contra l'OAR Gràcia
Pere de Lamo

El sènior A del CH La Salle ha donat un pas important cap a la permanència després d’aconseguir aquest diumenge la segona victòria consecutiva en superar l’OAR Gràcia de Sabadell, un rival directe, per 31 a 26. El triomf permet als lassal·lians pujar dos llocs a la classificació del grup D de la Primera Estatal i situar-se al novè lloc, amb 11 punts. El màxim anotador del matx va ser el montcadenc Víctor Sáez, amb 10 gols.

El conjunt local va fer un partit molt seriós, tant en atac com en defensa. El tècnic, Pau Lleixà, ha lloat la concentració de l’equip “perquè tothom va donar el seu 120% durant tot el matx”. L’entrenador ha parlat de la solidesa defensiva, destacant la gran actuació del porter Ricard Presas, “que va ser un mur”. Pel que fa a l’atac, Lleixà s’ha mostrat satisfet “perquè l’equip va saber crear perill en totes les posicions i donar ritme a la pilota fent arribar moltes continuïtats cap als extrems”.

Dels tres partits disputats en una setmana, el balanç és positiu, ja que n’ha guanyat dos contra rivals directes –contra el Banyoles i l’OAR Gràcia– i n’ha perdut un davant del BM Granollers. Per a Lleixà, les dues victòries són “un cop de moral molt important i una dosi extra de confiança per als més joves, que han sabut tirar del carro malgrat la pressió d’haver guanyar per allunyar-se del descens”. L’entrenador opina que aquests bons resultats donen tranquil·litat a la plantilla per afrontar els propers enfrontaments contra equips de la zona alta de la classificació.

Seccions:

Deixa un comentari