El complex esportiu Montcada Aqua segueix obert amb classes a l’exterior

Les sessions han de ser d’un màxim de cinc persones i cal reserva prèvia a través d’una aplicació 24 hores abans

Montcada Aqua ha adaptat la seva activitat a les noves restriccions anti-covid per tal de no haver de baixar la persiana una altra vegada. Totes les sessions es fan a l’exterior –a la plaça Joan Fuster i a la piscina d’estiu–, amb grups reduïts de només cinc usuaris. A més, l’ús de mascareta és obligatori i no es poden utilitzar els vestidors, a excepció de les persones que van a la piscina, que es manté oberta amb un aforament del 30%.
“Hem reduït la durada de les classes dirigides a 30 minuts per arribar al màxim de socis”, ha indicat el coordinador de Montcada Aqua, Jesús Claramón. “L’esport és salut. L’índex de contagi al gimnàs és baix i a l’exterior, encara més”, ha manifestat Alejandro García, monitor del complex.
 
“Per a mi, l’important és que el centre segueix obert i puc continuar fent exercici”, ha comentat la usuària Pilar Castillo, qui reconeix que els primers dies venia amb por a causa de les baixes temperatures. “Als cinc minuts ja no tens fred”, argumenta Aurora Rubio, tot destacant que l’altra gran problema és la restricció dels grups a només cinc places, que s’exhaureixen ràpidament. “Si et despistes una mica, et queden sense lloc, perquè la reserva s’ha de fer a través d’una aplicació 24 hores abans”, explica Rubio. En aquest sentit, una altra usuària, Ana Muntané, proposa ampliar els espais exteriors per poder oferir més classes i no tenir tants problemes d’aforament. D’altra banda, Muntané també planteja la possibiltat de rebaixar la quota mensual, que cada any s’apuja al gener en compliment del contracte de concessió del servei: “Es podria adaptar a les circumstàncies, ja que no podem gaudir de molts serveis”.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari