Les reaccions al club

Entrenadors i jugadors elogien la trajectòria dels germans Maresma

Pau Lleixà, Jaume Puig, Josep Maresma, Xavi Benítez i Ricard Presas parlen sobre la retirada dels germans Maresma
Montcada Comunicació

Pau Lleixà, entrenador (2017-2021)

‘No només perdo dos dels millors jugadors que ha tingut el club en la seva història, sinó també uns amics a la pista. Són un referent, però ara toca mirar endavant per no perdre tot el que s’ha aconseguit. Ja portem un any treballant amb els més joves per prendre el relleu’.

Jaume Puig, ex-entrenador (2012-2017)

‘L’Albert és el director d’orquestra. Ha fet jugar l’equip amb la seva visió del joc. El Pau ha estat el solista d’aquesta orquestra, amb una qualitat tècnica excepcional. És un plaer veure el que és capaç de fer amb una pilota a les mans. Ambdós germans han estat imprescindibles per assolir i mantenir aquests anys la categoria. Són dos jugadors que han marcat una època dins l’equip’.

Josep Maresma, president (2003-2013. 2020)

‘Com a pare i president, em sento orgullós de la seva trajectòria. Amb el club, han arribat al màxim possible i han establert les bases per mantenir l’equip a la Primera Estatal.  Estic content que, entre els seus plans de futur, hi hagi la possibilitat de retornar a les noves generacions l’après com a jugadors’.

Xavi Benítez, ex-jugador (2002-2017)

‘Han estat les dues insígnies en atac del CH La Salle Montcada. Entre els dos movien l’equip i marcaven bona part dels gols a cada partit. Són els referents de l’última dècada. Sense ells no hauria estat possible ni l’ascens a la Primera Estatal ni el fet de mantenir la categoria durant tants anys’.

Ricard Presas, porter (2010-2021)

‘Destaco la seva entrega i coratge, a més del seu esperit competitiu, perquè són dues persones que no es rendeixen mai. Són dos jugadors d’equip que sempre han intentat fer pinya a dins i fora de la pista. Em quedo amb tot el que hem compartit junts des de ben petits’.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari