Bon paper de la JAM al Campionat català de cros

L’atleta local millor classificat va ser Carles Cera

La Joventut Atlètica Montcada ha començat el calendari de competicions amb uns bons resultats al Campionat de Catalunya de cros, disputat el 13 de febrer a Santa Cristina d’Aro. L’atleta local que va obtenir la millor classificació va ser Carlos Cera, que va acabar el 27è de la categoria sènior masculí. El corredor montcadenc va invertir un temps de 32 minuts i 24 segons per recórrer els 9.900 metres de la prova. També hi van participar Daniel Rueda (43è), Juan Luis Ramón (51è), Pedro Ordóñez (67è), Daniel Baena (110è) i Juan Raya (126è). A la categoria sub-23, el montcadenc Hugo Calvo va finalitzar al 22è lloc, amb un registre de 36 minuts i 24 segons. “No hi va haver classificació per equips, però hauríem acabat en cinquena posició”, ha manifestat el president de la JAM, Jordi López, qui ha destacat que enguany hi ha un equip de molt nivell.
 
El calendari de competicions oficials d’aquesta temporada segueix endavant, tot i que la seva disputa està condicionada a l’evolució de la pandèmia. López assegura que les tres seccions de l’entitat –atletisme, triatló i muntanya– s’estan preparant per participar a les curses més importants del 2021. Aquest any, però, la cursa que ja s’ha confirmat que no es disputarà serà la Montescatano que, per segon any consecutiu, no es farà a causa de la pandèmia. “A l’octubre donàvem per fet que l’organitzaríem, però a mesura que passaven els mesos hem vist que no era possible per les circumstàncies actuals. És una llàstima perquè és una bona promoció per al club i la ciutat”, expressa López. Malgrat la conjuntura, la JAM ha pogut tirar endavant els entrenaments amb certa normalitat. “El fet de ser un esport individual que es practica a l’aire lliure ens ha permès mantenir l’activitat, adaptant-nos a les restriccions de cada moment com la limitació de l’aforament i la prohibició d’utilitzar els vestidors”, comenta el president. 
 
La JAM, que entrena a les pistes municipals ubicades al polígon de la Ferreria, també té l’escola d’atletisme per a les categories infantils. Enguany, els més joves del club només poden entrenar, ja que s’han suspès totes les competicions d’aquestes edats. “El club és obert a tothom que vulguin fer esport, sense limitació d’edat i de nivell”, ha destacat el president. Les persones interessades poden contactar amb l’entitat a través del web jam.cat.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari