‘Tato’ Sanchís: ‘Nazabal ens va enganyar a tots’

L’expresident del CD Montcada reconeix que, quan va arribar l’empresari argentí, el club vivia una situació econòmica límit

Pablo Nazabal, al costat de l'expresident Modesto 'Tato' Sanchís, durant la presentació de la temporada 2018-2019
Arxiu/ Laura Grau
L’empresari argentí Pablo Nazabal i la seva empresa Soccer  Place, que es dedica a la representació de jugadors i l’organització d’esdeveniments esportius, van aterrar al CD Montcada la temporada 2018-2019, amb Modesto ‘Tato’ Sanchís com a president. El club verd estava en una situació límit, especialment en la vessant econòmica, amb un deute que fregava els 60.000 euros, segons fonts de l’entitat.
 
A nivell esportiu, el CD Montcada havia pujat a Segona Catalana al juny del 2017, després de dos descensos consecutius que l’havien portat de Primera a Tercera Catalana. “Ens va assegurar que tenia un projecte esportiu i la viabilitat econòmica necessària, per afrontar els deutes del club”, explica Sanchís, qui al novembre del 2018 va fer un pas enrere a la junta per motius de salut, tot i que oficialment continuava sent el màxim responsable. Sanchís reconeix que Nazabal “va aconseguir enganyar la directiva, l’assemblea de socis i el regidor d’Esports”. Sobre aquest tema, Salva Serratosa ha comentat que  l’exgerent verd “va utilitzar l’entitat i la institució per muntar un projecte que es va quedar en un no res”
 
Antecedents
El CD Montcada no és l’únic club que se sent estafat per Pablo Nazabal. Abans d’arribar a l’entitat verda, l’empresari havia passat per la UD San Pedro de Màlaga (2016) i el CF Gavà (2017), amb els quals va finalitzar el contracte abans del que havien pactat. “A Montcada havia firmat per 5 anys, però vam trencar l’acord perquè una de les clàusules deia que el gestor havia de donar una bona imatge de la institució i, evidentment, no ho estava  complint”, ha dit Nico Bravo, vicepresident del CD Montcada, qui assegura que el club no ha denunciat Nazabal “perquè no guanyaríem res”
En l’actualitat, l’empresari argentí ha arribat a un acord amb la UD Los Barrios (Cadis), amb el primer equip a Tercera Divisió, que l’ha portat fins a la presidència del club, que vol convertir en societat anònima a curt termini. “He trucat diverses vegades a Los Barrios per avisar-los de com treballa aquesta persona”, ha dit el president verd, Ramon Salvanyà. La Veu ha intentat posar-se en contacte amb l’empresari argentí, però no ha respost la petició d’aquest mitjà per parlar sobre la seva etapa al CD Montcada i les dures crítiques que ha rebut de la seva gestió.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari