La Salle juga dimecres el matx ajornat a Palautordera

Els montcadencs són al desè lloc, mentre que els del Vallès Oriental són els cuers amb cap punt

El CH La Salle juvenil va perdre contra el Castelldefels per 26 a 27
Pere de Lamo
El CH La Salle va resoldre el partit contra l'Handbol Poblenou als últims 10 minuts del partit
El cadet femení va caure derrotat contra l'Ascó per 20 a 25

El sènior A del CH La Salle Montcada es va imposar aquest diumenge a l’Handbol Poblenou per 25 a 22 i s’ha col·locat al desè lloc al Grup D de la Primera Estatal, amb 15 punts. Els montcadencs van dominar el primer temps (13-9), però a la represa el rival va reaccionar i es va situar amb un parcial de 18-19 a falta de 10 minuts per al final. El conjunt de Pau Lleixà no va fallar en els moments claus, sumant així una victòria molt important que el consolida a la zona còmoda de la classificació. Víctor Sáez va ser, de nou, el màxim golejador del partit, amb 12 dianes. D'altra banda, el CH La Salle jugarà aquest dimecres el matx ajornat a la pista de l’Handbol Palautordera.

Lliga Catalana

Els dos equips del planter que han debutat a la fase de classificació per a la Lliga Catalana han començat amb derrota. El juvenil masculí va perdre contra l’Esportiu Castelledefels per 26 a 27 i el cadet femení va caure davant de l’Ascó per 20 a 25.