El primer equip del FS Montcada suma una treballada victòria davant el Pineda (3-2)

Aquest era el primer matx des del passat mes d’octubre, quan es va aturar la competició per la pandèmia

L'entrenador, Juanjo Amigo, segueix atent el joc del seu equip contra el Pineda de Mar
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada ha tornat a la competició amb una treballada victòria contra el Pineda de Mar per 3-2. Els locals han pujat al 6è lloc al grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 6 punts. Els montcadencs van inaugurar el marcador amb un gol de Mario Litrán al minut 6, però el rival va neutralitzar l’avantatge al minut 15 amb un gol de Luis Carranza. Al segon període, el Pineda es va avançar amb un gol de Martí Pozo (21’), però el conjunt de Juanjo Amigo va saber reaccionar i sumar els punts punts gràcies als gols de Mario Litrán (24’) i Víctor (37’). “És una victòria molt treballada. L’equip ha tingut caràcter i ha estat capaç de posar-se per davant i de remuntar un partit que perdia”, assegura Amigo, qui reconeix que “ens ha faltat ritme de competició i, en certs moments, també sincronització entre companys”.

Juvenil A

L'equip va guanyar dissabte a la pista del Bar Gost de Palma de Mallorca per 3-2. El conjunt d’Álex Navalón es jugarà el passi al play-off pel títol –on passen els quatre primers– al darrer matx de la fase prèvia contra el Mataró, el seu rival directe, que aquest cap de setmana també ha sumat els tres punts després de superar el Palma Futsal per 4-1. El FS Montcada és quart amb 25 punts i el Mataró és cinquè, amb 23.