La Regidoria d’Esports obre les preinscripcions per als Casals d’Estiu, que es faran del 28 de juny al 30 de juliol

La tramitació, telemàtica o presencial, es farà entre el 7 i el 14 d’abril

Infants del Casal Esportiu es llencen a la piscina de la Zona Esportiva Centre
Sílvia Alquézar
El CAsal Esportiu es farà del 28 de juny al 30 de juliol

La Regidoria d’Esports ja està preparant l’organització d’una nova edició dels Casals Esportius d’Estiu que se celebraran a les instal·lacions municipals. El multiesportiu es farà entre el 28 de juny i el 30 de juliol i es dividirà en dos torns –del 28 de juny al 16 de juliol i del 19 al 30. Com a novetat, enguany s’organitzaran activitats a la Zona Esportiva de Can Cuiàs, destinades a infants nascuts entre els anys 2007 i 2017. La resta es faran a la Zona Esportiva Centre –nascuts entre 2011 i 2017– i al pavelló municipal Miquel Poblet –nascuts entre 2007-2010.

Enguany, la Regidoria d’Esports tornarà a portar la direcció del Casal Específic de Futbol que l’FB Montcada ha impulsat als darrers anys i que es farà a les instal·lacions municipals de futbol per a infants nascuts entre els anys 2005 i 2015.

El regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), ha destacat la importància d’aquests casals per “afavorir, incentivar la pràctica esportiva i minimitzar el sedentarisme durant els mesos d’estiu dels infants i els adolescents”. Serratosa també ha explicat que, donada la situació socioeconòmica actual per culpa de la pandèmia de la Covid-19, “s’ofertaran els mateixos preus a tots els casals que es realitzin a les instal·lacions municipals i es mantindrà la rebaixa que ja es va aplicar l’any passat”.                      

El termini de preinscripció per als casals anirà de les 9h del 7 d’abril a les 19.30h del 14 d’abril, tant si es fa a les oficines de l’IME, demanant cita prèvia al telèfon 935 650 999, o bé, de forma telemàtica, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.montcada.cat) o a la de la Regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org). Aquesta preinscripció és obligatòria per a la participació en el procés d’assignació de places, però no garanteix la seva obtenció, que s’haurà de formalitzar amb una inscripció definitiva que estarà oberta entre el 26 d’abril i el 6 de maig i que només es podrà fer de manera presencial. Esports ha informat que l’oferta de Casal Esportiu estarà subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. 

Tota la informació sobre els Casals Esportius d'Estiu

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari