El Cim proposa una caminada solidària per substituir la Marxa a peu a Montserrat

La sortida es podrà fins al 30 de juny, en solitari o en grups de convivència, per la serralada de Marina

Moment de la sortida de la Marxa a peu a Montserrat de l'any 2019
Rafa Jiménez

El Centre Excursionista de Montcada, el Cim, organitza una caminada solidària adaptada a la conjuntura actual en substitució de la tradicional Marxa a peu a Montserrat, que no serà possible per segon any consecutiu a causa de la pandèmia. L’entitat proposa una excursió per la serralada de Marina, per fer en solitari o bé en grups de convivència, entre el 15 d’abril i el 30 de juny. El preu de la inscripció és de 10 euros, la meitat de la qual es lliurarà a Càritas Montcada per a la compra d’aliments. És el nostre granet de sorra per ajudar les famílies que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi”, ha comentat Juan Carlos Hernández, tresorer del Cim.

El Centre Excursionista ha elaborat dos recorreguts, amb el punt de partida al pavelló Miquel Poblet: un de 12 km i un desnivell de 318m pels voltants de Reixac, apte per a tothom, i un altre de 15km i 520m de desnivell, de dificultat moderada, fins al jaciment ibèric del Puig Castellar. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb el reglament de la caminada i amb l’enllaç de la ruta escollida. És una sortida oberta a tothom, però cal tenir les condicions físiques necessàries per afrontar-la, ha comentat Hernández.

La inscripció es pot fer a través del web de l’entitat. El Cim anima els participants a penjar fotografies a Instagram i Facebook amb l’etiqueta #caminadasolidariacim2021. Per tal d’accedir a l’obsequi acreditatiu d’haver fet la caminada, els participants inscrits han d’enviar la ruta en format GPX al correu [email protected]. No es pot compartir ni publicar el track fins a l’1 de juliol, una vegada acabat el període per fer l’excursió”, ha explicat Hernández.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari