El FS Montcada defensarà el lideratge contra el Sant Cugat, únic equip imbatut del grup

El partit es disputa aquest dissabte (18h) al pavelló Miquel Poblet

El tècnic Juanjo Amigo opina que els petits detalls decidiran el derbi contra el Sant Cugat
Sílvia Alquézar

El sènior A del FS Montcada es juga aquest dissabte (18h) el lideratge contra el FS Sant Cugat, l’únic conjunt imbatut al grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana. La trajectòria de l’equip local també és molt positiva, ja que des que s’ha reprès la competició, el passat 20 de febrer, ha encadenat cinc victòries consecutives que l’han situat a la primera posició amb 18 punts, un més que el seu rival, a la tercera posició.

Serà un duel molt disputat i igualat entre dos equips que aspirem a pujar de categoria. Els petits detalls marcaran la diferència”, ha manifestat el tècnic del FS Montcada, Juanjo Amigo, qui disposarà de tota la plantilla per afrontar el derbi vallesà amb el dubte fins al darrer moment de Sergio, amb una fissura al dit. “Estem treballant al màxim per anar a per totes davant d’un dels millors del grup, amb un bloc molt jove i ràpid”, ha expressat Amigo.

D’altra banda, el sènior femení del FS Montcada rebrà aquest dissabte (16h) la visita del FS Sabadell B, al pavelló Miquel Poblet. Pel que fa al juvenil A, l’equip d’Àlex Navalón es desplaçarà diumenge (17h) a la pista de l’Alcoletge en el matx corresponent a la tercera jornada, suspès per dos positius a l’equip lleidatà.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari